برگزاری سخنرانی علمی دکتر حاجی کریمی استاد تمام دانشگاه ایلام در دانشگاه اصفهان

سخنرانی علمی  دکتر حاجی کریمی استاد تمام دانشگاه ایلام  با موضوع «معرفی کارست و مسائل کاربردی آن در زمین شناسی و ژئومورفولوژی»  در دانشگاه اصفهان برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی، سخنرانی دکتر حاجی کریمی استاد تمام دانشگاه ایلام با دعوت و هماهنگی دانشکده جغرافیای دانشگاه اصفهان با مضوع «معرفی کارست و مسائل کاربردی آن در زمین شناسی و ژئومورفولوژی» در تاریخ 1398/09/11 برگزار گردید.

بنا به این گزارش،  در این سخنرانی که اساتید و دانشجویان تحصیلات تکمیلی دانشکده جغرافیا و گروه زمین شناسی دانشگاه اصفهان حضور داشتند، دکتر کریمی ضمن معرفی کارست و پدیده های کارستی که در اثر انحلال سنگ های قابل حل در آب بوجود می آیند، مسائل و مشکلات مرتبط در سطح کشور در این زمینه را  مورد بررسی و ارزیابی قرار داد.

لینک خبر مربوط به برگزاری سخنرانی در سایت دانشگاه اصفهان: http://geo.ui.ac.ir/Index.aspx?page_=news&lang=1&tempname=geographymain&sub=9&sampledetails=shownews5responsive&PageID=28730&PageIDF=1332&BlockName=tool_news_sample_geographymain_block4094&isPopUp=false