برای اولین بار آزمون جامع دوره های دکتری دانشگاه ایلام بصورت متمرکز برگزار گردید

معاون آموزش  و تحصيلات تکميل دانشگاه بيان کرد: بر اساس مصوبه شوراي آموزشي دانشگاه، براي اولين بار آزمون جامع  دوره هاي دکتري دانشگاه ايلام بصورت متمرکز برگزار گرديد.

به گزارش روابط عمومي، دکتر مصطفي نعمتي معاون آموزش  و تحصيلات تکميل دانشگاه با بيان اين خبر، اظهار داشت: در راستاي سياست هاي کلي آموزشي دانشگاه و به جهت ارتقاء سطح خدمات آموزشي، تسهيل در فرآيند اداري مربوط به آزمون جامع دوره هاي دکتري و کمک به دانشجويان عزيز براي تسريع در روند تصويب عناوين رساله ها و ديگر مسائل مربوطه با تصويب  شوراي آموزشي دانشگاه براي اولين بار آزمون کتبي دوره هاي دکتري در چهار دانشکده بصورت متمرکز و در يک زمان برگزار گرديد.

دکتر نعمتي افزود: اين فرآيند از اين به بعد هر سال دو نوبت با حضور ناظرين و کارشناسان اداره تحصيلات تکميلي برگزار مي گردد و آزمون مصاحبه شفاهي هم حداکثر تا 10 روز بعد از آزمون کتبي و طبق ضوابط مندرج در شيوه نامه بايد برگزار گردد.