نشست رئیس دانشگاه با دانشجویان ساکن سراهای دانشجویی پسران برگزار گردید

نشست رئيس دانشگاه با دانشجويان ساکن سراهاي دانشجويي پسران برگزار گرديد

در فضايي صميمانه و با هدف شناسايي مسائل، دغدغه‌ها و نظرات دانشجويان، نشست رئيس دانشگاه با دانشجويان ساکن سراهاي دانشجويي پسران برگزار گرديد.

به گزارش روابط عمومي، دکتر علي اکبري رئيس دانشگاه با همراهي حجت الاسلام غياثي مسئول نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه، دکتر شيرخاني معاون فرهنگي و اجتماعي، دکتر صيدي سرپرست معاون دانشجويي، دکتر توکلي مدير امور آموزشي، دکتر ميراب بالو مدير امور دانشجويي، دکتر شمسايي مدير تربيت بدني و حاجي شکوهنده مسئول سراهاي دانشجويي شب دوشنبه هيجدهم آذرماه  با جمعي از دانشجويان سراهاي دانشجويي پسران در سراي شهيد مطهري ديدار کرد.

در اين ديدار دکتر علي اکبري رئيس دانشگاه با تبريک روز دانشجو و ابراز خرسندي به جهت حضور در سراهاي دانشجويي پسران، تأکيد کرد مديريت دانشگاه ايلام با جديت به دنبال ارائه خدامات مطلوب در حوزه هاي مختلف به دانشجويان است و عليرغم مشکلات مالي که وجود دارد در تابستان سال جاري بخشي از سراهاي دانشجوي بازسازي و نوسازي گرديد.

رئيس دانشگاه افزود: همچنين پرديس خوابگاهي دختران، زمين چمن مصنوعي، توسعه راه‎هاي دسترسي و پکيج تصفيه فاضلاب دانشگاه با حضور معاونين وزير علوم افتتاح گرديد و بر اساس مذاکراتي که با مقامات وزارت علوم انجام گرفته احداث پرديس خوابگاهي پسران نيز در دستور کار قرار دارد.

رئيس دانشگاه در بخش ديگر سخنان خود به روند بازنگري در فرآيند أخذ مجوز رشتههاي جديد تحصيلي اشاره کرد و بيان کرد: بر اساس نيازهاي جامعه و بر مبناي آمايش در فرآيند أخذ مجوز رشتههاي جديد تحصيلي  بازنگري صورت گرفت که تاکنون مجوز 2 رشته تحصيلي در مقطع کارداني، 6 رشته در مقطع کارشناسي و 32 رشته در مقطع کارشناسي ارشد اخذ گرديه است، که شامل 30 درصد رشتههاي تحصيلي داير دانشگاه ايلام از ابتدا تاکنون بوده است.

دکتر علي اکبري افزود: همچنين طي چهار سال گذشته درصد رشتههاي تحصيلات تکميلي دانشگاه ايلام از 59 درصد به 66 درصد افزايش يافته که نشان دهنده جهت گيري دانشگاه ايلام به توسعه رشتههاي تحصيلات تکميلي است.

رئيس دانشگاه توسعه امکانات پژوهشي و آزمايشگاهي براي استفاده بهينه دانشجويان يکي ديگر از دستاوردهاي دانشگاه عنوان کرد و اظهار داشت: راه‌اندازي آزمايشگاه مرکزي، راه‌اندازي مجموعه آزمايشگاه‌هاي مهندسي نفت، افزايش تعداد آزمايشگاههاي دانشگاه از 64 به 95، بازسازي آزمايشگاههاي دانشکدههاي کشاورزي، پيرادامپزشکي و علوم پايه بعد از 40 سال، خريداري تجهيزات پيشرفته آزمايشگاهي، ثابت نگه داشتن تعرفههاي آزمايشگاه مرکزي به روال سالهاي قبل به علت افزايش هزينهها در سطح جامعه و ارتقاء کيفيت خدمات آزمايشگاهي از جمله اقدامات صورت گرفته است.

در ادامه دانشجويان حاضر به بيان نظرات، انتقادات و پيشنهادت مورد نظر خود پرداختند و  سپس  مسئولين دانشگاه پاسخ هاي لازم را ارائه کردند.