برگزاری وبینار آموزشی توسط دکتر حاجی کریمی استاد تمام دانشگاه ایلام در اصفهان

با دعوت مجمتع آموزش و سازندگي اصفهان، وبينار آموزشي "آب فروچاله‌ها و اهميت آن در منابع آب زيرزميني" توسط دکتر حاجي کريمي استاد تمام دانشگاه ايلام  بصورت مجازي برگزار گرديد.

به گزارش روابط عمومي، با دعوت مجمتع آموزش و سازندگي اصفهان، که وابسته به وزارت نيرو مي‌باشد، وبينار آموزشي "آب فروچاله‌ها و اهميت آن در منابع آب زيرزميني" با تدريس دکتر حاجي کريمي استاد تمام دانشگاه ايلام به مدت دو روز و به صورت مجازي برگزار گرديد.

بنا به اين گزارش، در اين دوره که 45 نفر از کارشناسان استان‌هاي کرمان و چهار محال و بختياري حضور داشتند، دکتر حاجي کريمي مباحثي را حول محورهايي شامل: پديده‌ي ‌کارست و انواع سنگ‌هاي کارستي، انواع فروچاله‌ها و مکانيسم تشکيل آنها و دلايل تشکيل فروچاله در مناطق مختلف کشور  مطرح نمود.

همچنين با عنايت به برداشت بي‌رويه از آبخوان‌هاي زيرزميني و تشکيل فروچاله در بسياري از اين دشت‌ها، دکتر کريمي راهکارهاي متناسبي را جهت جلوگيري از اين پديده خطرناک ارائه نمود.