اولین نشست شورای هماهنگی فعالیت‌های فرهنگی دانشگاه‌های استان در سال جاری در دانشگاه ایلام برگزار گردید

اولين نشست شوراي هماهنگي فعاليت‌هاي فرهنگي دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالي استان ايلام،  در سال جاري با حضور دکتر علي‌اکبري رئيس دانشگاه برگزار گرديد.

به گزارش روابط عمومي، اولين نشست شوراي هماهنگي فعاليت‌هاي فرهنگي دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالي استان با حضور دکتر علي‌اکبري رئيس دانشگاه، دکتر شيرخاني معاون فرهنگي و اجتماعي دانشگاه، حجت الاسلام هادي زاده معاون نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه و روساء و معاونين فرهنگي دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالي، صبح ديروز در محل سالن فرزانگان برگزار گرديد.

در اين نشست، دکتر علي‌اکبري رئيس دانشگاه، ضمن تشکر از هماهنگي بين دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالي استان در امر مبارزه با کروناو کمک به مردم استان ايلام و با تمجيد از زحمات مجموعه دانشگاه علوم پزشکي در اين زمينه، به تبعات کروناويروس در حوزه آموزش عالي اشاره کرد و بيان داشت: با تعطيلي دانشگاه‌ها، استقرار آموزش الکترونيک در دانشگاه ايلام در دستور کار قرار گرفت و هر چند ابتدا مشکلات زيادي وجود داشت، اما در نهايت و در کوتاه‌‌ترين فرصت، سامانه آموزش مجازي در دانشگاه ايلام استقرار يافت و تمام دروس نظري از طريق اين سامانه‌ها ارائه گرديد.

رئيس دانشگاه، افزود: همچنين ارتقاء دولت الکترونيک هم در دستور کار قرار گرفت و الان بخش زيادي از فعاليت‌هاي آموزشي و  فرهنگي و اجتماعي  در بستر فضاي مجازي در حال انجام است.

رئيس دانشگاه در بخش ديگر سخنان خود با بيان اينکه کرونا بيش از يک بيماري، رنسانس ايران و جهان است و فرصت‌هاي متعددي به همراه دارد، گفت: دانشگاه بايد همزمان که اين تهديدها را جدي مي‌گيرد، از فرصت‌هاي آن هم استفاده کند و براي جهان پسا کرونا برنامه داشته باشيم و افق ترسيم کنيم، تا دوباره در دام عرف‌ها و رويه‌هاي پيشين قرار نگيريم.

دکتر علي‌اکبري، افزود: در همين راستا برگزاري همايش ملي جهان پسا کرونا در دانشگاه تصويب گرديد، که با همکاري وزارت علوم و در هفت محور شامل: بخش آب، خاک، محيط زيست و کشاورزي، اقتصاد، صنعت و گردشگري، بهداشت و سلامت، علم و فناوري و نوآوري، اجتماعي و فرهنگي، ديني، سياست داخلي و سياست خارجي، در آبان ماه سال جاري برگزار خواهد گرديد.

رئيس دانشگاه، يادآور شد: شرکت‌ در اين همايش محدود به گروه خاصي نيست و عموم مردم، اعضاي هيأت علمي دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالي، مديران، کارکنان، صاحب‌نظران و اصحاب رسانه  مي‌توانند آثار خود را تا پايان شهريور ماه سال جاري به دبيرخانه همايش به آدرس https://wac2020.ilam.ac.ir  ارسال نمايند.

دکتر علي‌اکبري، افزود: علاقمندان مي‌توانند آثار خود را در سه بخش شامل: يادداشت کوتاه فني تا 500 کلمه، مقاله کوتاه تا 1500 کلمه و مقاله بلند تا هشت هزار کلمه، ارائه دهند.

در ابتداي اين جلسه دکتر شيرخاني معاون فرهنگي و اجتماعي دانشگاه، ضمن تبريک سالروز آزاد سازي مهران و عرض خير مقدم به حاضرين در جلسه، توضيحات مختصري را از روند فعاليت‌ها و برنامه‌هاي دانشگاه ايلام در حوزه فرهنگي و مجازي در بهار سال جاري و همزمان با پديده کروناويروس ارائه داد و تأکيد کرد در اين مدت جلسات شوراي فرهنگي بصورت برخط در حال برگزاري است و دانشجويان دانشگاه ايلام در قالب‌هاي مختلف و در بستر فضاي مجازي به فعاليت مي‌پردازند.

دکتر شيرخاني در ادامه به برگزاري اولين رويداد کار، مهارت و نوآوري دانشجويان دختر دانشگاه‌هاي استان ايلام با عنوان طرح کمند با هدف ارتقاي مهارت‌هاي کارآفريني در دانشگاه ايلام اشاره کرد و اظهار داشت: اين رويداد در دو بخش اجرا مي‌شود، که در بخش اول، ابتدا محورهاي رويداد با تصميم شوراي سياستگذاري انتخاب مي‌‌شود و شامل صنايع دستي، توليدات غذايي و خوراکي، تکنولوژي و مهندسي، پوشاک، دوخت، طراحي پارچه و لباس، گرافيک و محيط زيست است که فراخوان رويداد به همراه پيوست نحوه اجرا در سطح ‌هاي استان منتشر مي‌شود و شرکت کنندگان مي‌‌توانند به مدت يک ماه جهت ارسال طرح‌‌هاي دانشجويي خود اقدام کنند.

معاون فرهنگي و اجتماعي دانشگاه، افزود: طرح‌هاي ارسال شده در فرصت يک هفته‌اي در گروه داوران رويداد بررسي و طرح‌هاي برگزيده طبق شاخص‌هاي تعيين شده از سوي شوراي سياستگذاري جهت رقابت در بخش دوم طرح کمند انتخاب مي‌‌شوند و پس از انتخاب طرح‌‌هاي برگزيده نسبت به اطلاع‌‌رساني به دانشجويان منتخب اقدام مي‌شود.

در ادامه جلسه روساء و معاونين فرهنگي دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالي استان ضمن ارائه نظرات و پيشنهادات مورد نظر خود، گزارشي را از روند فعاليت‌هاي فرهنگي در ايام کرونا ارائه نمودند.