En Ar

دو دانشجوی دانشگاه ایلام عناوین کتاب برتر و دانشجوی برتر جشنواره پروفسور حسابی را کسب کردند

آقاي محمد فتاحي و پانيذ ميرزابيگي دانشجويان کارشناسي صنايع غذايي دانشگاه ايلام عناوين کتاب برتر و دانشجوي برتر، جشنواره پروفسور حسابي را کسب کردند.

   به گزارش روابط عمومي، آقاي محمد فتاحي و پانيذ ميرزابيگي دانشجويان کارشناسي صنايع غذايي دانشگاه ايلام با کسب رأي عالي داوران دور سوم جايزه ويژه پروفسور حسابي، در بخش کتاب با عنوان "چرا مارچوبه باعث بوي بد ادرا مي‌شود؟ پرسش‌هاي جالب غذايي که با علم توضيح داده مي‌شوند" عناوين کتاب برتر اين جشنواره را کسب نمودند.  

محمد فتاحي

پانيذ ميرزابيگي

 همچنين بر اساس رأي هيأت داوران، آقاي فتاحي و خانم ميرزابيگي عنوان دانشجوي برتر جشنواره را هم کسب  کردند.

 

شما از نسخه قدیمی مرورگر خود استفاده می کنید و قادر به مشاهده صحیح این سایت نخواهید بود.
لطفاً مرورگر خود را به روز نمایید
دانلود آخرین نسخه مرورگرها