قابل توجه دانشجویان مقطع دکتری دانشگاه ایلام

به استحضار دانشجويان عزيز مقطع دکتري دانشگاه ايلام که جهت انجام مراحل آزمايشگاهي و کتابخانه ­اي رساله‌ي خود، نياز به حضور در دانشگاه و استفاده از سراهاي دانشجويي (الغدير و دانش) دارند، مي‌توانند مشخصات خود را به آقاي کمريان (شماره همراه: 09187941256) تا پايان هفته ­ي جاري ارسال نمايند.

توجه:

1- اخذ معرفي نامه­ (يکي از فرم هاي پيوست) از استاد راهنماي اول يا مدير گروه مربوطه مبني بر ضرورت حضور دانشجو در دانشگاه با تعيين بازه زماني و ارسال از طريق اتوماسيون اداري الزامي مي‌باشد.

2-کليه­ ي رستوران­ هاي دانشجويي، رستوران مکمل و بوفه ­ها تعطيل بوده و در اين بازه زماني، معاونت دانشجويي هيچ گونه تعهدي نسبت به تأمين غذاي دانشجويان نخواهد داشت.

3- تهيه گواهي سلامت از مراکز بهداشتي درماني معتبر و ارائه آن قبل از ورود به سراها الزامي مي‌باشد. بديهي است اين گواهي بايد به تأييد مرکز بهداشت، درمان و مشاوره دانشگاه برسد.

فرم‌هاي موردنياز: https://www.ilam.ac.ir/file_bank/1399/371399215-فرم‌هاي-موردنياز.docx