جلسه تقدیر از دانشجویان برتر تحصیلات تکمیلی دانشگاه ایلام بصورت برخط برگزار گردید

همزمان با دهه سرآمدي آموزش، جلسه تقدير از دانشجويان برتر تحصيلات تکميلي دانشگاه  ايلام بصورت برخط برگزار گرديد.

به گزارش روابط عمومي، جلسه تقدير از دانشجويان برتر تحصيلات تکميلي دانشگاه با حضور آقاي دکتر نعمتي معاون آموزش  و تحصيلات تکميلي دانشگاه، خانم دکتر مرادي مدير دفتر استعدادهاي درخشان، خانم دکتر پيرزادنيا مدير تحصيلات تکميلي، دکتر توکلي مدير امور آموزشي دانشگاه، معاونين آموزشي دانشکده‌ها و جمعي از دانشجويان برتر مقاطع کارشناسي ارشد و دکتري عصر ديروز بصورت برخط برگزار گرديد.

در اين جلسه ابتدا  خانم دکتر مرادي مدير دفتر استعدادهاي درخشان ضمن خير مقدم به حاضرين در جلسه روند انتخاب دانشجويان برتر دوره‌هاي تحصيلات تکميلي را توضيح  سپس آقاي دکتر نعمتي، خانم دکتر پيرزادنيا و آقاي دکتر توکلي ضمن تبريک به دانشجويان برتر، به بيان نکاتي در خصوص روند آموزش الکترونيکي در دانشگاه پرداختند.

ادامه جلسه به پرسش سوالاتي توسط دانشجويان و پاسخ به سوالات آنان اختصاص يافت ودر نهايت جلسه با معرفي افراد برتر هر دانشکده و توضيحاتي در خصوص روند دريافت لوح تقدير و کارت هديه الکترونيکي به نفرات برتر خاتمه يافت.