با صدور پیامی؛ رئیس دانشگاه ایلام درگذشت دکتر عبدالعلی فارغی عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی را تسلیت گفت

دکتر علي‌اکبري رئيس دانشگاه ايلام و رئيس هيأت نظارت و ارزيابي آموزش عالي استان ايلام، با صدور پيامي درگذشت دکتر عبدالعلي فارغي رئيس اسبق دانشگاه آزاد اسلامي واحد ايوان و از فرهيختگان استان ايلام را تسليت گفت.

به گزارش روابط عمومي، متن پيام تسليت دکتر علي‌اکبري به شرح ذيل است:

اناالله و انا اليه راجعون

خاندان معزز و معزاي فارغي

رياست و همکاران عزادار دانشگاه آزاد اسلامي واحد ايلام

سلام عليکم

خبر تأسف‌بار درگذشت جناب آقاي دکتر عبدالعلي فارغي که سهمي شايسته و آشکار در توسعه آموزش عالي استان داشت، موجب تألم و تأثر فراوانِ اينجانب و جامعه علمي گرديد. اينجانب به نمايندگي از جامعه دانشگاهي استان، فقدان اين فرهيخته فقيد را به محضر اساتيد، دانشجويان، همکاران دانشگاهي و به ويژه خاندان محترم فارغي و همسر داغدار ايشان تسليت و تعزيت عرض مي‌نمايم.

ضمن آرزوي غفران و رحمت واسعه الهي و علو درجات براي آن عزيز از دست رفته، از درگاه ايزد منان براي خانواده و بازماندگان آن مرحوم صبر جميل و اجر جزيل مسألت مي‌نمايم.