تمدید حکم مدیریت دکتر حمیدرضا امامی‌پور در سمت «مدیر امور فرهنگی دانشگاه ایلام»

با حکم رئيس دانشگاه: حکم مديريت دکتر حميدرضا امامي‌پور در سمت «مدير امور فرهنگي دانشگاه ايلام»، به مدت دو سال تمديد گرديد.

به گزارش روابط عمومي، طي حکمي از سوي دکتر علي‌اکبري رئيس دانشگاه ايلام، حکم مديريت دکتر حميدرضا امامي‌پور عضو هيأت علمي دانشکده علوم پايه در سمت «مدير امور فرهنگي دانشگاه ايلام» از تاريخ 1398/08/30 به مدت دو سال تمديد گرديد.

رئيس دانشگاه در اين حکم خواستار تلاش براي ارتقاء سطح کيفي شاخصِ خدمات حضوري و برخطِ حوزه‌ فرهنگي و اجتماعي با توجه به اهداف و شاخص‌هاي برنامه استراتژيک پنج ساله دانشگاه (1400-1396) و اهتمام براي  براي تحقق رسالت دانشگاه در پيشتازي، قانون‌مداري، پاسخگويي، مأموريت‌گرايي، اخلاق‌مداري، خلاقيت و کارآفريني شده است.