جلسه تقدیر از کارشناسان آموزش الکترونیک دانشگاه ایلام بصورت برخط برگزار گردید

جلسه تقدير از کارشناسان آموزش الکترونيک دانشگاه ايلام بصورت برخط برگزار گرديد

با حضور دکتر علي اکبري رئيس دانشگاه؛ جلسه تقدير از کارشناسان آموزش الکترونيک دانشگاه ايلام بصورت برخط برگزار گرديد.

به گزارش روابط عمومي، صبح ديروز با حضور پرفسور علي اکبري رئيس دانشگاه ايلام، دکتر مهديزاده معاون پژوهش و فناوري و دکتر ضيايي مسئول استقرار آموزش الکترونيک در دانشگاه، جلسه اي به منظور تقدير و تشکر از کارشناسان آموزش الکترونيک دانشگاه برگزار گرديد.

دکتر علي اکبري در اين نشست صميمانه که بصورت برخط انجام شد، ضمن تشکر از زحمات تيم اجرايي آموزش الکترونيک دانشگاه، بر لزوم تداوم روند پيشرفت دانشگاه در اين زمينه تاکيد کرد.

در اين جلسه دکتر مهدي زاده معاون پژوهش و فناوري و دکتر ضيايي مسئول استقرار آموزش الکترونيک در دانشگاه، نيز ضمن ارائه ي گزارشي در زمينه ي فعاليت هاي انجام شده، از تيم فني و پشتيباني تقدير و تشکر کردند.

همکاران فعال در زمينه ي آموزش الکترونيک دانشگاه ايلام عبارتند از:

مهندس رضا منصورپور

مهندس مهدي شريفي راد