کسب سه عنوان رتبه برتر جشنواره ویژه پروفسور حسابی توسط خانم دکتر زهرا رضایی‌نسب عضو هیأت علمی دانشگاه ایلام

خانم دکتر زهرا رضايي نسب، عضو هيأت علمي دانشگاه ايلام، موفق به کسب سه عنوان: "پژوهشگر برتر"، "طرح پژوهشي برتر" و "پايان‌نامه‌ي برتر ايران" در جشنواره ويژه پروفسور حسابي گرديد.

به گزارش روابط عمومي، سرکار خانم دکتر زهرا رضايي نسب، عضو هيأت علمي گروه علوم اجتماعي دانشگاه ايلام موفق شد با کسب رأي عالي داوران در بخش پايان نامه با عنوان "مطالعه کيفي پديده خودکشي زنان شهر ايلام (با تاکيد بر خودکشي)" به عنوان پايان‌نامه‌ي برتر و طرح پژوهشي "پديدارشناسي تجربه زيسته زنان مطلقه شهر ايلام" عنوان طرح پژوهشي برتر اين جشنواره را کسب نمايد.

بنا به اين گزارش: همچنين با عنايت به کيفيت اثرات ارسالي به جشنواره و بنا بر رأي شوراي مديريت و برنامه‌ريزي جشنواره، ايشان به عنوان "پژوهشگر برتر جشنواره" نيز شناخته شد و جايزه ويژه سومين جشنواره پروفسور حسابي را دريافت کرد.

اين گزارش مي‌افزايد: جشنواره پايان نامه‌هاي برتر ايران - جايزه ويژه پروفسور حسابي، به عنوان يکي از جشنواره‌هاي تحت نظارت آکادمي بين المللي علوم و تکنولوژي ايران، هر ساله آثار برتر را انتخاب و معرفي مي‌‌کند. هدف اين جشنواره انعکاس دستاوردهاي جامعه علمي، آموزشي و صنعتي سراسر کشور، داوري، بررسي و درجه بندي پايان نامه‌هاي انجام شده در دانشگاه‌هاي ايران و در نهايت گردآوري و انتشار برترين پايان‌نامه‌هاي انجام شده در دانشگاه‌هاي ايران و طرح‌هاي پژوهشي در يک مجموعه واحد و به صورت منظم و دوره‌اي است.