انتشار کتاب محققان دانشگاه ایلام توسط انتشارات معتبر بین‌المللی الزویر

با همکاري دکتر علي دانشفر استاد تمام و خانم دکتر طاهره خزلي مدرس دانشگاه ايلام، کتاب "New Generation Green Solvents for Separation and Preconcentration of Organic and Inorganic Species " توسط انتشارات معتبر بين‌المللي الزوير منتشر گرديد.

به گزارش روابط عمومي، کتاب "New Generation Green Solvents for Separation and Preconcentration of Organic and Inorganic Species " و به فارسي «روش‌هاي نوين تهيه حلال‌هاي سبز براي جداسازي و پيش تغليظ گونه‌هاي آلي و معدني»، به قلم آقاي دکتر علي دانشفر استاد تمام دانشگاه ايلام، خانم دکتر طاهره خزلي مدرس دانشگاه ايلام، گروه تحقيقاتي دانشگاه ياسوج به سرپرستي آقاي دکتر مهر اورنگ قائدي و گروه تحقيقاتي دانشگاه Erciyes  ترکيه به سرپرستي آقاي پروفسور Mustafa Soylak، نگارش و توسط انتشارات بين‌المللي الزوير در تاريخ 9 آوريل سال 2020 منتشر شد.

بنا به اين گزارش: اين کتاب که حاصل سال‌ها تجربه علمي و تحقيقاتي مؤلفان در حوزه استخراج و جداسازي است، در 10 فصل و 480 صفحه تنظيم گرديده، که 4 فصل آن  (فصل هاي 4، 6، 9 و 10) توسط محققين دانشگاه ايلام و ياسوج جمع‌آوري شده است.

سرفصل هاي اين کتاب به شرح زير است:

اين گزارش مي‌افزايد: کتاب مذکور براي استفاده طيف وسيعي از دانشجويان تحصيلات تکميلي، محققان و دانشمندان در زمينه‌هاي گسترده‌اي از جمله شيمي تجزيه، محيط زيست، پزشکي، بيوتکنولوژي و مهندسي مواد مناسب است.

يادآور مي‌شود: تهيه و تأليف کتاب در يک انتشارات معتبر بين‌المللي، فرصتي مناسب جهت نشان دادن ظرفيت‌هاي علمي و توانمندي بالاي محققان ايراني است و مي‌تواند موجب اعتلاي جايگاه علمي کشور عزيزمان در سطح جهان و گامي مناسب در جهت دستيابي به مرجعيت علمي دانشگاه ايلام باشد.