انتصاب دو تن اعضای هیأت علمی دانشگاه ایلام به عضویت در شورای پژوهش شرکت گاز استان ایلام

مديرعامل شرکت گاز استان ايلام: دکتر بهروز بياتي و دکتر حمزه صالحي‌پور اعضاي هيأت علمي دانشگاه ايلام به مدت يک سال به عضويت در شوراي پژوهش شرکت گاز استان ايلام منصوب گرديدند.

به گزارش روابط عمومي، طي احکام جداگانه‌اي از سوي مهندس عباس شمس‌الهي مديرعامل شرکت گاز استان ايلام، آقايان دکتر بهروز بياتي و دکتر حمزه صالحي‌پور اعضاي هيأت علمي دانشکده فني و مهندسي از تاريخ 1399/03/01 به مدت يک سال به عضويت در شوراي پژوهش شرکت گاز استان ايلام منصوب گرديدند.

دکتر بهروز بياتي

دکتر حمزه صالحي‌پور

مهندس شمس‌الهي در اين احکام خواستار اهتمام آقايان دکتر بياتي و دکتر صالحي‌پور، براي تحقق اهداف متعالي شرکت گاز استان ايلام همسو با رسالت‌هاي پژوهشي شرکت ملي گاز ايران و انجام مأموريت‌ها و وظايف محوله شده است.