اطلاعیه معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه ایلام در مورد ثبت نام پذیرفته شدگان سال 139

احتراماً ضمن تبريک و آرزوي توفيق براي شما پذيرفته شدگان مقاطع مختلف تحصيلي دانشگاه ايلام، به اطلاع مي رساند با توجه به شيوع ويروس کرونا در کشور و لزوم رعايت تمامي پروتکل هاي بهداشتي جهت مهار بيماري کوويد 19، معاونت آموزشي و تحصيلات تکميلي دانشگاه در نظر دارد تمامي مراحل ثبت نام و انتخاب واحد دانشجويان را بصورت غيرحضوري انجام دهد. لذا از تمامي اين عزيزان درخواست مي شود به منظور حفظ سلامت خود و ساير افراد جامعه، از مراجعه حضوري به دانشگاه پرهيز نمايند و شيوه، زمان و مراحل ثبت نام را فقط از سايت دانشگاه ايلام به آدرس www.Ilam.ac.ir دنبال کرده و ثبت نام را بر اساس دستورالعمل هايي که متعاقباً براي هر مقطع اعلام خواهد شد، انجام دهند. بديهي است با توجه به آمار بالاي پذيرفته شدگان و شرايط موجود، کارکنان دانشگاه از پاسخگويي حضوري به شما عزيزان معذور خواهند بود.

معاونت آموزشي و تحصيلات تکميلي دانشگاه  ايلام