آغاز عملیات بازسازی و نوسازی سراهای دانشجویی دانش و شهید اختیارزاده

آغاز عمليات بازسازي و نوسازي سراهاي دانشجويي دانش و شهيد اختيارزاده

در قالب طرح "ارتقاي سراهاي دانشجويي دانشگاه‌ها"، با حمايت مالي صندوق رفاه دانشجويان و کمک يکي از خيران مطرح کشور،  عمليات بازسازي و نوسازي سراهاي دانشجويي دانش و شهيد اختيارزاده آغاز گرديد.

به گزارش روابط عمومي، در ادامه برنامه‌ي مستمر دانشگاه ايلام براي نوسازي و بازسازي سراهاي دانشجويي، با رايزني مستمر رياست محترم دانشگاه و معاونت دانشجويي با سازمان امور دانشجويان و صندوق رفاه دانشجويان و نيز پيشينه‌ي موفق دانشگاه ايلام در طرح ارتقاي سراهاي شهيد مطهري و شهيد ورمزيار در سال گذشته، خوشبختانه تفاهم نامه‌ي ارتقاي سراي شهيد اختيارزاده از سطح پنج  به سطح يک با حمايت مالي صندوق رفاه (40 درصد)، کمک  مالي آقاي عباس مُصلي‌نژاد از خيرين حامي دانشگاه (30 درصد) و دانشگاه ايلام (30 درصد) و نيز ارتقاي سراي دانش از سطح پنج به سطح يک با حمايت مالي صندوق رفاه دانشجويان (50 درصد) و دانشگاه ايلام (50 درصد) منعقد و عمليات اجرايي آن از روز پنجشنبه مورخ 1399/5/16 آغاز شد.

لازم به توضيح است که سراي دانشجويي پسرانه دانش (تحصيلات تکميلي) با ظرفيت 134 نفر، 23 اتاق و زيربناي 1500 مترمربع در دو طبقه در سال 1374 احداث شده و يکي از قديمي‌ترين سراهاي دانشگاه ايلام مي‌باشد.

همچنين، سراي دانشجويي شهيد اختيارزاده، با ظرفيت 148 نفر، 26 اتاق و زيربناي 1440 متر مربع در دو طبقه در سال 1380 احداث شده و براي اسکان دانشجويان شاغل به تحصيل در مقطع کارشناسي مورد بهره برداري قرار گرفته است.