پیام تبریک دکتر محمد علی‌اکبری رئیس دانشگاه ایلام به مناسبت روز خبرنگار

به گزارش روابط عمومي،  دکتر محمد علي‌اکبري رئيس دانشگاه ايلام، همزمان با 17 مرداد، روز خبرنگار، پيامي به شرح ذيل صادر کرد:

به نام خداي دوستدار دانايي

در دنياي امروز، خبر و خبرنگاران بيش از آنچه تصور مي‌شد، در ساخت زندگي ما نقش ايفا مي‌کنند. سيطره ارتباطات و تکنولوژي‌هاي نوين بر زندگي و مناسبات سياسي، اجتماعي و فرهنگي، جهان ما را لبريز از توليد و انتشار اطلاعات کرده و دهکده جهاني مک لوهان ديرزماني است که به واقعيت پيوسته است. اينجانب به نمايندگي از جامعه دانشگاهي استان روز خبرنگار که تداعي کننده چنين جهاني است را به خبرنگاران ايران زمين تبريک مي‌گويم.

دانشگاه ايلام به عنوان نهاد علم که بر رسالتش در توليد آگاهي براي توسعه پايدار استان واقف است، به تلاش مسئولانه خبرنگاران براي دستيابي آزادانه به اطلاعات ارج مي‌نهد و در اين روزها و ماهها که شهروندان دست به گريبان همه گيري کرونا هستند، براي اهل قلم که رسالت خويش را در مسير سلامت و مهر با نشر اخبار درست و به موقع به همگان هديه مي‌کنند، از خداوند منان توفيقات روزافزون مسألت مي‌نمايم و براي اصحاب قلم و رسانه کلامي نافذ، قلمي توانا، نگاهي جامع و شخصيتي آزاده آرزو‌مندم.

با احترام

دکتر محمد علي‌اکبري