انتصاب خانم دکتر یسرا شادمان به سمت سرپرست گروه همکاری‌های علمی و بین‌المللی دانشگاه ایلام

طي حکمي از سوي دکتر علي‌محمدي رئيس دانشگاه ايلام، خانم دکتر يسرا شادمان عضو هيأت علمي دانشکده ادبيات و علوم انساني به سمت سرپرست گروه همکاري‌هاي علمي و  بين‌المللي دانشگاه منصوب شد.

به گزارش روابط عموي، مشاور رئيس در حوزه بانوان و  مدير آموزشي گروه همکاري‌هاي بين‌المللي دانشگاه از جمله سوابق اجرايي خانم دکتر شادمان مي‌باشد.

بنا به اين گزارش: پيش از اين آقاي دکتر عامر خيري سمت مديريت گروه همکاري‌هاي علمي و  بين‌المللي دانشگاه را عهدار بود، که براي ايشان آرزوي موفقيت و تندرستي داريم.

روابط عمومي دانشگاه ايلام براي خانم دکتر شادمان در پيشبرد اهداف عالي دانشگاه آرزوي موفقيت دارد.