اصلاح بخشی از خط انتقال آب دانشگاه ایلام در راستای اجرای برنامه جامع مدیریت سبز

در راستاي اجراي برنامه جامع مديريت سبز  دانشگاه ايلام، بخشي از خط انتقال آب دانشگاه، با اعتبار با اعتباري بالغ بر  9/000/000/000 ريال  اصلاح شد.

به گزارش روابط عمومي، آب شرب دانشگاه ايلام از يک حلقه چاه اختصاصي واقع در روستاي هفت چشمه و با فاصله حدود چهار کيلومتر و لوله‌اي به قطر هشت اينچ تأمين مي‌گردد. حدود سه کيلومتر از خط لوله مذکور از جنس آزبست بوده که به دليل قرما، فرسودگي و نشتي هاي‌ فراوان در طول مسير، تأمين آب پايدار دانشگاه را با مشکل مواجه نموده است.

به گفته آقاي دکتر ملکي، سرپرست امور فني و نظارت بر طرح‌هاي عمراني، اين پروژه در راستاي اجراي دستورالعمل مديريت سبز ابلاغي وزارت علوم و مديريت مصرف آب دانشگاه و رعايت مسايل زيست محيطي انجام شده است.

در فاز اول اين پروژه حدود 500 متر از خط لوله مذکور با لوله فولادي و با اعتباري بالغ بر 9/000/000/000 ريال جايگزين و اجرا شده است.

با اجراي اين پروژه حدود پنجاه درصد از تلفات خط لوله و شبکه دانشگاه ايلام مرتفع شده است.