مرکز مدیریت مهارت آموزی و مشاوره شغلی در دانشگاه ایلام راه اندازی می گردد

با انعقاد تفاهم نامه همکاري مابين دانشگاه ايلام و اداره كل آموزش فني و حرفه اي استان ايلام، مرکز مديريت مهارت آموزي و مشاوره شغلي آذرماه سال جاري در دانشگاه ايلام راه اندازي مي گردد.

به گزارش روابط عمومي، نشست دکتر علي اکبري رئيس دانشگاه ايلام و دکتر جمشيدزاده مدير كل آموزش فني و حرفه اي استان ايلام، با حضور دکتر مهديزاده معاون پژوهش و فناوري، دکتر يگانه مدير مرکز رشد واحدهاي فناوري، دکتر بياتي سرپرست مرکز کارآفريني و ارتباط با جامعه و دکتر جمشيد زاده مدير كل آموزش فني و حرفه اي استان ايلام و هيات همراه، صبح امروز در محل سالن جلسات حوزه رياست برگزار گرديد.

در اين نشست دکتر علي اکبري با استقبال از توسعه همکاري هاي دوجانبه دانشگاه ايلام و اداره کل آموزش فني و حرفه اي استان ايلام، به ضرورت ارتقاء مهارت هاي دانشجويان پرداخت و بيان کرد: تعريف سواد در دنياي امروز تغيير يافته و الان علاوه بر آموزش و پژوهش، دانشجويان براي حضور موفق در سطح اجتماع بايد حتما مهارت هاي لازم را براي ورود به بازار کسب و کار ياد بگيرند که در اين راستا همکاري دانشگاه ايلام بعنوان دانشگاه مادر و نماد آموزش عالي استان ايلام و اداره کل آموزش فني و حرفه اي استان مي تواند راهگشا باشد و زمينه توانمند سازي فارغ التحصيلان دانشگاهي را فراهم نمايد.

رئيس دانشگاه ايلام جذب مخاطب شايسته در اين فرآيند را متغيري ضروري عنوان کرد و اظهار کرد: 45 انجمن علمي دانشجويي در دانشگاه ايلام فعاليت دارند که بواسطه حضور دانشجويان نخبه و علاقمند، اين انجمن ها از ظرفيت مناسبي براي ارتقاء مهارت هاي دانشجويان برخوردار مي باشند.

در اين نشست همچنين دکتر جمشيدزاده مدير كل آموزش فني و حرفه اي استان ايلام، تأکيد کرد، بنا به شرايط و تغييراتي که در جامعه صورت گرفته، آموزش مهارت به دانشجويان از اوليت هاي اصلي سازمان آموزش فني و حرفه اي در سطح کشور  است و  اداره کل آموزش فني و حرفه اي استان ايلام براي توسعه آموزش هاي مبتني بر نياز بازار اهتمام جدي دارد.

در پايان اين نشست، تفاهم نامه راه اندازي مرکز مديريت مهارت آموزي و مشاوره شغلي در دانشگاه ايلام در آذرماه سال جاري به امضاي دکتر علي اکبري رئيس دانشگاه ايلام و دکتر جمشيدزاده مدير كل آموزش فني و حرفه اي استان ايلام رسيد.

توانمندسازي دانشجويان و دانش آموختگان دانشگاهي در راستاي برآوردن نياز کشور به منابع انساني کارآمد و داراي تجارب فني، مهارتي و حرفه اي، فراهم سازي بسترهاي اشتغال مولد دانش آموختگان رشته هاي مختلف دانشگاهي و استفاده از ظرفيت‌هاي آموزشي و پژوهشي طرفين در راستاي انجام ماموريت ها و تکاليف سازماني از جمله اهداف اصلي اين تفاهم نامه است.

شايان ذکر است، اعتبار اين تفاهم نامه از تاريخ امضاء به مدت سه سال شمسي بوده و تمديد آن با توافق طرفين امكان پذير مي باشد.