بهره برداری از پکیج تصفیه فاضلاب دانشگاه ایلام با حضور معاون اداری، مالی و مدیریت منابع وزارت علوم

پکیج تصفیه فاضلاب دانشگاه ایلام با ظرفیت 60 متر مکعب در شبانه روز، با حضور معاون اداری، مالی و مدیریت منابع وزارت علوم به بهره برداری رسید

به گزارش روابط عمومی دانشگاه ایلام، با حضور دکتر نظرپور معاون اداری، مالی و منابع وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، دکتر اسماعیلی مدیرکل نظارت بر طرح های عمرانی وزارت عتف، دکتر علی اکبری رئیس دانشگاه ایلام، حجت الاسلام غیاثی مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه و معاونین، پروژه پروژه پکیج تصفیه فاضلاب دانشگاه ایلام با ظرفیت 60 متر مکعب و با اعتبار  160 میلیون تومان عصر امروز به بهره برداری رسید.

این پکیج با به کارگیری برترین تکنولوژی های روز و در راستای مدیریت سبز و حفاظت از محیط زیست و استفاده در فضای سبز دانشگاه ایلام مورد بهره برداری قرار گرفت.