قرارداد واگذاری چهل واحد مجتمع خوابگاهی شهید چمران واقع در بلوار جنوبی امام (ره) بنام دانشگاه ایلام به امضاء رسید

در ادامه مأموريت مستندسازي املاک دانشگاه ايلام، قرارداد واگذاري عرصه ي چهل واحد مجتمع خوابگاهي شهيد چمران واقع در بلوار جنوبي امام (ره) في مابين دانشگاه ايلام و اداره کل راه و شهرسازي استان ايلام به امضاء رسيد.

به گزارش روابط عمومي، دکتر پرويز باقري مشاور رئيس و مدير حقوقي دانشگاه ايلام با بيان اين خبر، اظهار کرد: پس از تلاش فراوان و ارائه مستندات لازم و با همراهي و حمايت ستودني رياست محترم دانشگاه، قرارداد واگذاري عرصه ي 40 واحد مجتمع خوابگاهي واقع در ضلع جنوبي بلوار امام (ره) به امضاي نماينده دانشگاه ايلام و مديرکل و معاونت املاک اداره کل راه و شهرسازي استان ايلام رسيد و به دنبال آن صدور اسناد مالکيت عرصه و اعيان بنام دانشگاه ايلام عملياتي مي گردد.

دکتر باقري، افزود: حسن منحصر به فرد اين اقدام، صدور سند بنام دانشگاه ايلام است و اين امر استثنايي بر رويه ي معمول اخذ سند مالکيت توسط ساير دانشگاه هاست که معمولاً بعنوان بهره بردار صاحب سند مالکيت مي گردند.

مشاور رئيس و مدير حقوقي دانشگاه، يادآور شد: امضاي قرارداد مذکور قريب به هفتصد ميليون ريال صرفه جويي مالي براي دانشگاه ايلام به همراه داشته است.