کارگاه آموزشی آشنایی با کسب و کارهای نوپا در دانشگاه ایلام برگزار گردید

کارگاه آموزشي آشنايي با کسب و کارهاي نوپا در دانشگاه ايلام برگزار گرديد

به همت مرکر رشد واحدهاي فناور دانشگاه ايلام و همکاري سازمان مردم نهاد جوانان پيشرو زاگرس، کارگاه آموزشي آشنايي با کسب و کارهاي نوپا (آموزش نحوه نوشتن بيزينس پلن) در دانشگاه ايلام برگزار گرديد.

به گزارش روابط عمومي، کارگاه آموزشي آشنايي با کسب و کارهاي نوپا (آموزش نحوه نوشتن بيزينس پلن) با تدريس دکتر محمد مهدي شهامتي مدير شرکت IEC لندن شعبه باکو صبح روز چهارشنبه  1398/07/17 با حضور دکتر يگانه مدير مرکز رشد واحدهاي فناور دانشگاه و جمعي از دانشجويان در محل سالن فرزانگان برگزار گرديد.

در اين کارگاه شرکت کنندگان با تعريف کسب و کارهاي نوپا، ويژگي هاي کسب و کارهاي نوپا شامل: نوآورانه بودن و تمرکز بر استفاده از ظرفيت هاي تکنولوژي هاي روز، سرعت، خلاقيت، سهولت دسترسي، قيمت پايين تمام شده کالا و خدمات و تيم محور بودن آنها و سبکهاي رايج تأمين مالي در کسب و کارهاي نوپا آشنا شدند.

دکتر شهامتي مدرس کارگاه در ادامه نحوه نوشتن طرح کسب و کار يا بيزينس پلن (Business Plan) را تعريف و توضيح داد و مراحل سيزده گانه آن را تشريح کرد.