دومین نمایشگاه عکس عاشورایی «ئه سر» در دانشگاه ایلام برگزار گردید

به همت انجمن اسلامي دانشجويان دانشگاه ايلام دومين نمايشگاه عکس عاشورايي «ئه سر»، دربرگيرنده 43 قطعه عکس از لحظه هاي ناب مراسم و آيين‌هاي عزاداري حضرت ابا عبدالله الحسين (ع) و ياران وفادارش  و پياده روي اربعين برگزار گرديد.

به گزارش روابط عمومي، به همت انجمن اسلامي دانشجويان دانشگاه ايلام دومين نمايشگاه عکس عاشورايي «ئه سر» با ارائه 43 عکس منتخب از دانشجويان در محل نگارخانه دانشگاه ايلام واقع در جنب سالن فرزانگان به مدت سه روز برگزار گرديد و مورد استقبال گسترده دانشجويان واقع شد.

اين نمايشگاه با حضور آقاي بسطامي معاون امور اقتصايد استانداري، دکتر علي اکبري رئيس دانشگاه و جمع زيادي از علاقمندان همزمان با برگزاري هشتمين سوگواره شعر کردي عاشورايي شين در شب شنبه بيستم مهرماه افتتاح گرديد.

آقاي امير حسين محمدي دبير انجمن اسلامي دانشجويان دانشگاه ايلام هدف از برگزاري اين نمايشگاه را به تصوير کشيدن مراسم و آيين‌هاي عزاداري حضرت ابا عبدالله الحسين (ع) و ياران وفادارش در ماه محرم، پياده روي اربعين حسيني و ميزباني بي نظير مردم ايلام از زائرين سراسر کشور همراه با  پويايي و ارتقاء هنر عکاسي و دانش بصري دانشجويان عنوان کرد.