دکتر علی اکبری خواستار حمایت وزارت علوم برای احداث اردوگاه فرهنگی اربعین دانشگاه ایلام گردید

در جریان نشست ستاد اربعین دانشگاهیان استان ایلام با حضور دکتر غفاری معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و رئیس ستاد ملی اربعین دانشگاهیان کشور، دکتر علی اکبری رئیس دانشگاه ایلام خواستار  حمایت وزارت علوم برای احداث اردوگاه فرهنگی اربعین دانشگاه ایلام جهت اسکان و ارائه خدمات به زائرین دانشگاهی کشور شد.

به گزارش روابط عمومی، در این نشست دکتر علی اکبری رئیس دانشگاه ایلام با تشکر از محبت و همکاری همیشگی دکتر غفاری و مجموعه وزارت علوم به دانشگاه ایلام، تأکید کرد: فضای همدلی و همکاری  بینظیری بر مجموعه آموزش عالی استان ایلام حاکم است که به خدمات رسانی مطلوب به زائرین عزیز منتج شده و امروز حضرتعالی نمونه هایی از آن را در مرز مهران و شهر ایلام مشاهده نمودید.

دکتر علی اکبری، خاطر نشان کرد: برای خدمات رسانی مطلوب تر، از مدت ها قبل معاونین فرهنگی دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی استان، طرح های کارشناسی خود را مطرح و ارائه کردند که با هم اندیشی تقسیم کار صورت گرفت و خوشبختانه با اهتمامی که وجود دارد یک تجربه ناب و متفاوت شکل گرفته است.

رئیس ستاد اربعین دانشگاهیان استان، در بخش دیگر سخنان خود خواستار حمایت وزارت علوم از احداث و راه اندازی اردوگاه  فرهنگی اربعین دانشگاه ایلام برای اسکان و ارائه خدمات به زائرین دانشگاهی کشور شد و تأکید کرد دانشگاه ایلام آمادگی کامل دارد، زمین مورد نیاز این طرح را در مزرعه آموزشی و پژوهشی دانشگاه ایلام واقع در شهرستان مهران تأمین نماید.

دکتر علی اکبری در پیشنهاد دیگری، خواستار اهتمام وزارت علوم برای اعزام دانشگاهیان بصورت تدریجی و در طول سال به عتبات عالیات گردید تا خدمات رسانی به آنان به نحو مطلوب تری ارائه گردد.