نشست هیأت رئیسه دانشگاه و اعضای هیأت علمی دانشکده پیرادامپزشکی برگزار گردید

نشست هيأت رئيسه دانشگاه و اعضاي هيأت علمي دانشکده پيرادامپزشکي برگزار گرديد

با هدف تسريع در روند ارتقاء جايگاه دانشکده پيرادامپزشکي، نشست سه ساعته هيأت رئيسه دانشگاه و اعضاي هيأت علمي اين دانشکده برگزار گرديد.

به گزارش روابط عمومي، نشست هيأت رئيسه دانشگاه و اعضاي هيأت علمي دانشکده پيرادامپزشکي با حضور دکتر علي اکبري رئيس دانشگاه، معاونين، دکتر رضازاده مشاور رئيس و مدير حوره رياست و دکتر پوراحمد و دکتر رشنوادي  رئيس و معاون آموزشي دانشکده پيردامپزشکي روز  يک شنبه 1398/07/21 در محل سالن  برگزار گرديد.

در اين نشست دکتر علي اکبري رئيس دانشگاه با بيان اينکه زيرساخت ها و بستر لازم براي توسعه دانشکده ها به خوبي فراهم شده است، اظهار داشت: لازمه ارتقاء سطح دانشکده ها و از جمله دانشکده پيرادامپزشکي؛ همراهي، همدلي، جديت و کارگروهي اعضاي هيأت علمي و دانشجويان دانشکده است تا شاخصه هاي آموزشي و پژوهشي دانشکده پيردادامپزشکي ارتقاء يابد.

رئيس دانشگاه با اشاره به سياست دانشگاه در جذب اعضاي هيأت علمي جوان توانمند، خواستار تسريع در روند استخدام اعضاي هيأت علمي در  دانشکده پيرادامپزشکي شد و بر حمايت هيأت رئيسه دانشگاه از راه اندازي رشته هاي جديد تأکيد نمود.

همچنين دکتر ملابهرامي معاون پشتيباني و منابع انساني، دکتر نعمتي معاون آموزش و تحصيلات تکميلي، دکتر مهديزاده معاون پژوهش و فناوري و دکتر صيدي سرپرست معاونت دانشجويي نظرات و پاسخ هاي لازم خود  را در خصوص مطالب مختلف مطرح شده در اين نشست بيان کردند.

در اين نشست ابتدا دکتر پوراحمد رئيس دانشکده پيرادامپزشکي گزارش مبسوطي از روند فعاليت هاي آموزشي، پژوهشي و اداري و مالي دانشکده ارائه کرد و سپس اعضاي هيأت علمي دانشکده به بيان نظرات، انتقادات و پيشنهادات مورد نظر خود پرداختند که اهم مسائل حول محورهايي شامل: تجهيز آزمايشگاه تغذيه، تغيير عنوان دانشکده، اخذ مجوز رشته دکتري دامپزشکي، نمادسازي، بروز شدن تجهيزات دانشکده، راه اندازي رشته هاي جديد بين رشته اي و افزايش بودجه دانشکده مطرح گرديد.