رئیس گروه همکاری های علمی بین المللی دانشگاه: 70 دانشجوی خارجی در دانشگاه ایلام مشغول تحصیل می باشند

هم اکنون 70 دانشجوي خارجي در دانشگاه ايلام مشغول تحصيل هستند و 126 درخواست پذيرش هم در دست بررسي است.

به گزارش روابط عمومي، دکتر عامر خيري رئيس گروه همکاري هاي علمي بين المللي دانشگاه با بيان اينکه زيرساخت‎هاي لازم براي افزايش حضور دانشجويان خارجي در دانشگاه ايلام فراهم شده است، بيان داشت: در چند سال اخير و بر اساس برنامه و با حمايت جدي و هميشگي دکتر علي اکبري رياست محترم دانشگاه زيرساخت هاي رفاهي، آموزشي و پژوهشي براي حضور بهتر دانشجويان خارجي در دانشگاه ايلام فراهم گرديد و خوشبختانه اين تلاش نتيجه داد و در رقابت با دانشگاه هاي بزرگ کشور، دانشگاه ايلام موفق به جذب دانشجوي خارجي از سه کشور مختلف گرديد و  هم اکنون 126 درخواست براي پذيرش در مقاطع مختلف تحصيلي به دفتر همکاري‎هاي علمي دانشگاه ايلام ارسال شده است.

دکتر خيري افزود: در سال تحصيلي جديد در مجموع 42 دانشجوي خارجي ورودي جديد در مقاطع تحصيلي کارشناسي و کارشناسي ارشد در دانشگاه ايلام ثبت نام کردند که با اين احتساب هم اکنون 70 دانشجوي خارجي در دانشگاه ايلام مشغول به تحصيل هستند  و بعد از ايام اربعين هم تعداد ديگري براي ثبت نام در دانشگاه حضور خواهند يافت.

رئيس گروه همکاري هاي علمي  بين المللي دانشگاه، اضافه کرد: همچنين تاکنون 30 دانشجوي خارجي در مقاطع تحصيلي مختلف از دانشگاه ايلام فارغ التحصيل شده اند.

دکتر خيري تأکيد کرد: من اطمينان دارم با مساعدت تمامي اعضاي دانشگاه، دانشجويان خارجي دوران پرثمر و خوشايندي را در دانشگاه ايلام خواهيد گذراند.