به مناسبت هفته تربیت بدنی؛ همایش پیاده روی دانشگاهیان دانشگاه ایلام صبح امروز گردید

به مناسبت هفته تربیت بدنی، همایش پیاده روی ویژه اساتید، کارکنان و دانشجویان دانشگاه ایلام از محل مزار شهدای گمنام به طرف زمین چمن دانشگاه برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی، همایش پیاده روی دانشگاهیان دانشگاه ایلام، ساعت 30;8 صبح امروز از مقابل مزار شهدای گمنام به طرف زمین چمن دانشگاه، با حضور دکتر علی اکبری  رئیس دانشگاه، دکتر نعمتی معاون آموزش و تحصیلات تکمیلی، دکتر صیدی سرپرست معاونت دانشجویی، دکتر شمسایی مدیر تربیت بدنی، روسای دانشکده ها، مدیران، اعضای هیأت علمی، کارکنان و دانشجویان برگزار گردید.

بنا به این گزارش، شرکت کنندگان در این همایش ابتدا بر مزار شهدای گمنام دانشگاه حاضر شدند و با نثار گل و ذکر صلوات و فاتحه یاد شهدای گمنام را گرامی داشتند و پس از طی کردن مسیر سازمان مرکزی و مسیر خوابگاه های دانشجویی در زمین چمن دانشگاه حضور یافتند.

این گزارش می افزاید: در  خاتمه این همایش دکتر علی اکبری رئیس دانشگاه ضمن گرامیداشت هفته تربیت بدنی و تشکر از حضور دانشگاهیان در این همایش پیاده روی، به سرمایه گذاری دانشگاه در حوزه ورزش اشاره کرد و با ابراز خرسندی از کسب عنوان های مختلف کشوری و استانی توسط دانشجویان و کارکنان دانشگاه، خواستار اهتمام برای شرکت بیشتر دانشگاهیان در پرداختن به ورزش و بر توسعه ورزش همگانی و قهرمانی در دانشگاه ایلام تأکید کرد.

در پایان این مراسم از دونفر از دانشجویان و دو نفر از کارکنان فعال دانشگاه در زمنیه ورزش با اهداء کارت هدیه تقدیر بعمل آمد.