کارگاه آموزشی «ایران و جایگاه آن در تمدن اسلامی» ویژه اساتید در دانشگاه برگزار گردید

با برنامه ريزي و هماهنگي دفتر هم انديشي اساتيد دانشگاه، کارگاه آموزشي «ايران و جايگاه آن در تمدن اسلامي» ويژه اساتيد برگزار گرديد.

به گزارش روابط عمومي، ، کارگاه آموزشي  «ايران و جايگاه آن در تمدن اسلامي» با حضور حجت الاسلام عوض نژاد معاون نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري و جمعي از اساتيد با تدريس دکتر محسن الويري عضو هيأت علمي دانشگاه باقر العلوم (ع) ظهر روز دوشنبه هشتم مهر ماه در محل سالن فرزانگان برگزار گرديد.

در اين کارگاه دکتر الويري ابتدا به تعريف واژه تمدن و تمدن اسلامي پرداخت و سپس با اشاره به روند ورود اسلام به ايران به استقبال و ابراز علاقه ايرانيان از آئين اسلام اشاره کرد و سپس به جايگاه دانشمندان ايراني در توسعه علوم اسلامي پرداخت و تأکيد کرد بواسطه تلاش و جديت ايرانيان تمدن اسلامي توسعه و تداوم يافت که اين موضوع مورد تأييد صاحب نظران و نويسندگان مي باشد.