فراخوان ثبت نام و معرفی بیست و هشتمین دوره جشنواره دانشجوی نمونه کشوری

به گزارش روابط عمومي و به نقل از دکتر ميراب بالو مدير امور دانشجويي، ثبت نام دانشجويان متقاضي در بيست و هشتمين دوره جشنواره دانشجوي نمونه از 20 مهرماه با مراجعه به سايت www.portal.saorg.ir  آغاز مي‌شود و تا چهارم آبان ادامه دارد.

بنا به اين گزارش، همانند سال‌هاي گذشته کليه مراحل ثبت نام و مرحله داوري دانشگاهي و داوري مرحله کشوري در سامانه الکترونيکي انجام مي‌پذيرد و فرآيند داوري جشنواره دانشجوي نمونه در دو مرحله دانشگاهي و کشوري صورت خواهد گرفت.

در مرحله نخست انتخاب دانشجويان نمونه، دانشجويان متقاضي در سطح دانشگاه به رقابت مي‌پردازند و آن دسته از دانشجوياني که برترين امتيازات را بر اساس آيين‌نامه کسب نمايند به عنوان برگزيدگان دانشگاهي مورد تقدير دانشگاه قرار مي‌گيرند و آن تعداد از متقاضيان که شرايط معرفي به مرحله دوم را کسب نموده‌اند به دبيرخانه مرکزي معرفي مي‌شوند.

مرحله دوم جشنواره دانشجوي نمونه در پنج گروه علوم انساني، فني و مهندسي، علوم پايه، کشاورزي و دامپزشکي، هنر در مقاطع مختلف انجام مي‌شود که پس از ارزيابي داوران کشوري در نهايت دانشجويان نمونه کشوري انتخاب و معرفي مي‌شوند.

متقاضيان در سال جديد مي‌بايستي علاوه بر بخش‌هاي آموزش، پژوهش و فرهنگي در بخش فناوري نيز خود را مورد ارزيابي قرار دهند و يکي از مهم‌ترين تغييرات آئين‌نامه اضافه شدن اين بخش و تغييرات در نمرات افزوده است.

همچنين توجه به سنوات تحصيلي جهت شرکت در رقابت از شروط آئين نامه جديد است و برخي تغييرات فرعي نيز صورت گرفته است.

آيين نامه جشنواره دانشجوي نمونه کشوري:

توجه:

1-دو سال متوالي است که دانشجويان دکتري دانشگاه ايلام بعنوان دانشجوي نمونه کشوري انتخاب شده اند.

2-انشجويان گرامي براي هرگونه سئوال و يا مشاوره مي توانند همه روزه به مديريت دانشجويي دانشگاه مراجعه نمايند.

3-اطلاعيه نحوه ثبت نام، مدارک لازم و زمان بندي مربوطه در روزهاي آينده منتشر مي شود.