دوره آموزشی مبانی امنیت شبکه ویژه کارشناسان و مدیران حوزه فناوری اطلاعات استان در دانشگاه ایلام آغاز گردید

دوره آموزشي مباني امنيت شبکه ويژه کارشناسان و مديران حوزه فناوري اطلاعات استان در دانشگاه ايلام آغاز گرديد

با مديريت و برنامه ريزي مرکز آپا دانشگاه ايلام، دوره آموزشي مباني امنيت شبکه ويژه کارشناسان و مديران حوزه فناوري اطلاعات دستگاه هاي اجرايي استان در حال برگزاري است.

به گزارش روابط عمومي، با عنايت به اهميت ارتقاء سطح دانش امنيت شبکه و آشنايي با آسيب پذيري ها و روش هاي مقابله با آن، با مديريت و برنامه ريزي مرکز آپا دانشگاه ايلام و همکاري اداره کل پدافند غيرعامل و اداره کل ارتباطات و فناوري اطلاعات استان، يک دوره آموزشي سي ساعته با عنوان «مباني امنيت شبکه» ويژه کارشناسان و مديران حوزه فناوري اطلاعات دستگاه هاي اجرايي استان ايلام در دانشگاه ايلام در حال برگزاري است.

در نخستين جلسه اين دوره آموزشي، آقاي دکتر محمد تنهايي معاون مرکز تخصصي آپا دانشگاه ايلام، به بيان مباني امنيت شبکه پرداخت و ضمن بررسي مفاهيم پايه اي، برخي آسيب پذيري هاي مرتبط را معرفي نمود.