تیم فوتسال کارکنان دانشگاه ایلام قهرمان مسابقات فوتسال چند جانبه کارکنان ادارات استان گردید

تيم فوتسال کارکنان دانشگاه ايلام قهرمان مسابقات فوتسال چند جانبه کارکنان ادارات استان گرديد

تيم فوتسال کارکنان دانشگاه ايلام در بين شش تيم شرکت کننده، موفق به کسب عنوان قهرمان مسابقات فوتسال چند جانبه کارکنان ادارات استان گرديد.

به گزارش روابط عمومي، در جريان مسابقات چند جانبه فوتسال کارکنان ادارات استان که به همت اداره تربيت بدني دانشگاه ايلام و با همکاري هيأت ورزش هاي همگاني استان و شهرداري ايلام طي هفته جاري برگزار گرديد، تيم فوتسال کارکنان دانشگاه ايلام موفق به کسب عنوان قهرماني گرديد.

آقايان دکتر نبي شمسايي، دکتر امين مرادخاني، دکتر مجيد ميراب بالو، دکتروحيد شرفي،طاهر شکروندي، طيب سيفي، جعفر زرگوشي، کامران نيازي و سعيد نوروزي اعضاي تيم فوتسال کارکنان دانشگاه ايلام در اين دوره از مسابقات بودند.

همچنين آقاي سعيد مرادي عنوان سرمربي و حسين محمدي سمت سرپرست تيم را عهدهدار بودند.