معرفی 51 داوطلب مقطع دکتری توسط سازمان سنجش برای ثبت نام به دانشگاه ایلام

براي سال تحصيلي جديد در مجموع 51  داوطلب  مقطع دکتري در 13 رشته گرايش توسط سازمان سنجش براي ثبت نام به دانشگاه ايلام معرفي شدهاند.

به گزارش روابط عمومي، خانم دکتر مينا پيرزادنيا مدير تحصيلات تکميلي دانشگاه، با اعلام اين خبر، بيان داشت: بر اساس اعلام سازمان سنجش، 51 نفر در 13 رشته گرايش در دورههاي روزانه و نوبت دوم سال تحصيلي 99-98 در مقطع دکتري تخصصي (Ph.d) دانشگاه ايلام پذيرفته شدند که ثبت نام از آنان به صورت غير حضوري و در دو مرحله در حال انجام است.

خانم دکتر پيرزادنيا، افزود:  ابتدا ثبتنام الکترونيکي داوطلبات از روز دوشنبه مورخ 11 شهريور تا پايان وقت اداري روز دوشنبه مورخ 18 شهريور از طريق سامانه گلستان در حال انجام است که بعد از اتمام اين مرحله، پذيرفته شدگان از روز دوشنبه 11 شهريور  الي روز شنبه مورخ 20 شهريور 1398 مدارک درخواستي را از طرق پست به اداره تحصيلات تکميلي دانشگاه ايلام ارسال مي‎کنند.

عضو شوراي آموزشي دانشگاه، اضافه کرد: تاکنون مدارک جمع زيادي از پذيرفته شدگان وصول شده است و کارشناسان حوزه تحصيلات تکميلي پس از بررسي  و صحت سنجي مدارک مربوط به ثبت نام الکترونيکي و تطبيق مدارک ارسالي با اطلاعات ثبت نامي، پذيرش دانشجويان را تأييد نهايي مي نمايند و در مرحله بعد انتخاب واحد براي ترم اول اين دانشجويان در دانشکده مربوطه انجام خواهد شد.

مدير تحصيلات تکميلي دانشگاه، تصريح کرد: کليه­ ي پذيرفته ­شدگان ملزم به انجام هر دو مرحله ثبتنام مي باشند و در صورت عدم انجام هر يک از مراحل مربوطه، ثبت نام پذيرفته شدگان کان لم يکن تلقي مي ­گردد.