قهرمانی تیم والیبال کارکنان دانشگاه در مسابقات چهارجانبه گرامیداشت هفته دفاع مقدس کارکنان استان

قهرماني تيم واليبال کارکنان دانشگاه در مسابقات چهارجانبه گراميداشت هفته دفاع مقدس کارکنان استان

در ادامه موفقيت ‎هاي قبلي، تيم واليبال کارکنان دانشگاه ايلام در مسابقات چهارجانبه گراميداشت هفته دفاع مقدس ويژه کارکنان استان ايلام، موفق به کسب عنوان قهرماني گرديد.

به گزارش روابط عمومي، در جريان مسابقات چهارجانبه ادارات استان که به مناسبت گراميداشت هفته دفاع مقدس با حضور تيم‎ هاي سازمان امور مالياتي، پالايشگاه گاز استان، نيروي انتظامي استان و دانشگاه ايلام، هفته گذشته به ميزباني دانشگاه ايلام و با همکاري هيئت ورزش هاي همگاني استان و سازمان فرهنگي و اجتماعي شهرداري ايلام برگزار گرديد، تيم واليبال کارکنان دانشگاه ايلام موفق به کسب عنوان قهرماني اين مسابقات گرديد.

آقايان دکتر مصطفي نعمتي، جهانبخش خوراني، قدرت شکوهنده، غفار صالحي، طاهر شکروندي، احسان سهيلي، جمال جعفري، ياسر سليماني، بهرام قنبري، حسين محمدي، شمسالله رحيمي و محمد اوشني اعضاي تيم واليبال کارکنان دانشگاه ايلام در اين دوره از مسابقات بودند. همچنين آقاي بهنام سليمان نژاد عنوان سرمربي و سعيد مرادي سمت سرپرست تيم را عهدهدار بودند.

روابط عمومي دانشگاه اين موفقيت را به اعضاي تيم و همه دانشگاهيان عزيز تبريک عرض مي نمايد و براي تيم واليبال کارکنان دانشگاه آرزوي موفقيت هاي بيشتر در ميادين ورزشي را دارد.