پیام رئیس دانشگاه ایلام به مناسبت آغاز سال تحصیلی 99-98 دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی

به نام خداوند نون و قلم

پيام دکتر  محمد علي‎ اکبري رئيس دانشگاه ايلام

به مناسبت آغاز سال تحصيلي 99-98  دانشگاه ها و مراکز آموزش عالي

خداي را سپاس که فصلي ديگر براي فراگيري دانش و فرزانگي آغاز شد. اين روزها مقارن است با گراميداشت ياد و خاطره دفاع مقدس و به همين مناسبت شجاعت و غيرت همه شهيدان و مدافعان ايران زمين را پاس مي‌داريم. اينجانب توفيق حضور مبارک دانشجويان عزيز، به ويژه نودانشجويان در دانشگاه‌ ها و مراکز آموزش عالي استان ايلام را صميمانه تبريک و شادباش عرض مي‌نمايم. دانشگاه ايلام به عنوان نماد آموزش عالي استان، بر مسئوليت ملي و منطقه ‎اي در راستاي اعتلاي نهاد علم، فرهنگ و اجتماعِ مي کوشد و مصمّم است با همّت و تلاشِ خستگي ناپذير تمامي دانشجويان، اساتيد و کارکنان به رسالت دانشگاه در عرصه پيشتازي علمي، قانونمداري، پاسخگويي، مأموريت‌ گرايي، اخلاق مداري، خلّاقيت و کارآفريني جامه عمل بپوشاند. اميد است همه ما بتوانيم در سال تحصيلي جديد با توجه به شتاب تغييرات و بروز نيازهاي جديد از ظرفيت‎ هاي بي پايان انساني بهره ببريم و با هوشمندي نقش و تأثير بايسته اي را در عرصه‌هاي علمي و فرهنگي جامعه به جاي بگذاريم. مديريت دانشگاه ايلام با استعانت از خداي مهربان خواهد کوشيد تا همچون گذشته با تکيه بر ايمان، علم و عقلانيت، چراغ اميد به زندگي، دانايي و توانايي را همچنان روشن نگه دارد و از هيچ قدمي براي خلقِ بستري مناسب در مسير شکوفايي استعدادهاي جوانان اين مرز و بومِ عزيز دريغ نورزد. اطمينان واثق داريم که در اين وادي دشوار، نقد و نظرِ مشفقانه همه دوستداران رشد و اعتلاي ايران اسلامي راهگشا خواهد بود. بار ديگر از درگاه الهي براي تمامي دانشگاهيان و عموم فرهنگيان و فرهيختگان عزيز، موفقيت، بهروزي، نيک‌ فرجامي را در سال تحصيلي جديد آرزو مي‌ نمايم.

دکتر محمد علي‌ اکبري

رئيس دانشگاه ايلام