با حضور دکتر صدیقی معاون وزیر علوم دو پروژه پردیس خوابگاهی دختران و زمین چمن مصنوعی دانشگاه ایلام افتتاح گردید

با حضور دکتر صدیقی معاون وزیر علوم و رئیس سازمان امور دانشجویان وزارت علوم، دو پروژه پردیس خوابگاهی دختران و زمین چمن مصنوعی دانشگاه ایلام افتتاح گردید.

به گزارش روابط عمومی، طی مراسمی با حضور دکتر صدیقی معاون وزیر علوم و رئیس سازمان امور دانشجویان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، دکتر علی اکبری رئیس دانشگاه ایلام، دکتر پرهیزکار ابیانه معاون پشتیبانی و مدیریت منابع انسانی سازمان امور دانشجویان، دکتر علیزاده مدیرکل تربیت بدنی وزارت علوم، حجت الاسلام غیاثی مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه و معاونین صبح امروز پردیس خوابگاهی دختران و زمین چمن مصنوعی دانشگاه افتتاح گردید.