معاون وزیر علوم و رئیس سازمان امور دانشجویان وزارت عتف فردا مهمان دانشگاه ایلام است

آيين رسمي آغاز سال تحصيلي جديد دانشگاهها و موسسات آموزش عالي استان ايلام، صبح روز چهارشنبه با حضور دکتر صديقي معاون وزير علوم و رئيس سازمان امور دانشجويان وزارت عتف در دانشگاه ايلام برگزار مي ‎گردد.

به گزارش روابط عمومي، اين مراسم صبح روز چهارشنبه سوم مهرماه با حضور دکتر مجتبي صديقي معاون محترم وزير علوم و رئيس سازمان امور دانشجويان وزارت عتف، آقاي سليماني دشتکي استاندار ايلام، مقامات استاني، روساي دانشگاه ‎ها و موسسات آموزش عالي استان، اساتيد، دانشجويان و خانواده‎ هاي آنان در محل سالن آيت اله حيدري دانشگاه ايلام برگزار ميگردد.

بنا به اين گزارش، در اين مراسم ابتدا دکتر علياکبري رئيس دانشگاه ايلام گزارشي را در زمينه وضعيت دانشگاهها و موسسات آموزش عالي استان و دانشگاه ايلام ارائه خواهد داد و سپس دکتر صديقي معاون وزير علوم و آقاي سليماني استاندار ايلام به ايراد سخنراني خواهند پرداخت.

اين گزارش، ميافزايد: قبل از برگزاري مراسم آغاز سال تحصيلي جديد دانشگاهها و موسسات آموزش عالي استان، آيين گراميداشت هفته دفاع مقدس و عطر افشاني مزار شهداي دانشگاه ايلام با حضور رؤساي دانشگاه­ها و مؤسسات آموزش عالي استان در جنب مسجد الغدير دانشگاه ايلام برگزار خواهد شد.

همچنين بازديد از طرح‎ هاي عمراني دانشگاه و نشست با هيات رئيسه دانشگاه ايلام از جمله برنامه‎ هاي کاري معاون  وزير علوم و رئيس سازمان امور دانشجويان وزارت عتف خواهد بود.