مانور زلزله در پردیس خوابگاهی دختران اجرا شد

مانور زلزله در پرديس خوابگاهي دختران اجرا شد

مانور ايمني و زلزله با حضور آقاي عارفي نيا مديرعامل هلال احمراستان ودکتر شيرخاني معاون فرهنگي و اجتماعي در پرديس خوابگاهي دختران دانشگاه اجرا شد.

به گزارش روابط عمومي، با همکاري سازمان هلال احمر استان و به منظور ارتقاي آمادگي دانشجويان ساکن خوابگاه ها و مواجهه با اثرات احتمالي زلزله، مانور ايمني ولزله با حضور آقاي عارفي نيا،مديرعامل هلال احمراستان، دکتر شيرخاني معاون فرهنگي و اجتماعي دانشگاه ،آقاي علي اکبري معاونت جوانان هلال احمر،کانون دانشجويي هلال احمر،و کارشناسان هلال احمر، ظهر امروز در پرديس خوابگاهي دختران دانشگاه اجرا شد.

در اين مانور بر اساس سناريوي مدنظر، آشنايي با اصول پناهگيري، تخليه ايمن و استفاده از ظرفيت نيروهاي دانشجويي، اسکان اضطراري و تامين امکانات اوليه مورد نياز، انجام عمليات اطفاء حريق و امداد مصدومان انجام گرفت.