جشن بزرگ دانشجویی به مناسبت میلاد پیامبر (ص) و امام جعفر صادق (ع) در دانشگاه برگزار گردید

جشن بزرگ دانشجويي به مناسبت ميلاد پيامبر (ص) و امام جعفر صادق (ع) در دانشگاه برگزار گرديد

جشن بزرگ دانشجويي به مناسبت ميلاد پيامبر (ص) و امام جعفر صادق (ع) و هفته وحدت با حضور و استقبال گسترده دانشجويان برگزار گرديد.

به گزارش روابط عمومي، جشن بزرگ دانشجويي به مناسبت ميلاد پيامبر (ص) و امام جعفر صادق (ع) و هفته وحدت با حضور حجت الاسلام غياثي مسئول نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه، دکتر شيرخاني، معاون فرهنگي و اجتماعي، دکتر امامي پور، مديرکل امور فرهنگي، دکتر عباسي، مدير اجرايي، نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه، آقاي فتاحي، مدير روابط عمومي و جمع زيادي از دانشجويان شب شنبه 97/09/03 در محل سالن آيت اله حيدري برگزار گرديد.

اجراي کمدين برتر دانشجويي، مسابقه و جايزه و موسيقي از برنامه هاي اين جشن بود.