تشریح بخشی از عملکرد مرکز بهداشت، درمان و مشاوره دانشگاه

مرکز بهداشت، درمان و مشاوره دانشگاه همچون سال قبل در ارائه خدمات بهداشت و درمان و مشاوره به دانشگاهيان فعال مي باشد.

به گزارش روابط عمومي، خانم دکتر سارا آزادي، رئيس مرکز بهداشت، درمان و مشاوره دانشگاه، درباره عملکرد اين مرکز در سال جاري، اظهار داشت: طرح پايش سلامت (جسم و روان) دانشجويان ورودي جديد دانشگاه از اواخر شهريور ماه شروع شد که تاکنون حدود 1000 نفر ثبت نام کرده اند (حدودا دو برابر سال گذشته) و حدود 700 نفر نيز در مرحله پيگيري مي باشند که همچنان تا آخر آبان ماه ادامه خواهد داشت.

رئيس مرکز بهداشت، درمان و مشاوره دانشگاه، افزود: دو پزشک در دو روز در طول هفته و به مدت  چهار ساعت، پرستار بصورت روزانه از ساعت 8:30 الي 12:30و کارشناس بهداشت در سه روز در طول هفته (در تايم اداري) در اين مرکز فعاليت دارند.

خانم دکتر آزادي، اضافه کرد: در اين بخش؛ ويزيت بيماران و خدمات ديگر از قبيل نوار قلب، سنجش قند خون، سنجش فشار خون، بينايي سنجي، قد، وزن، اکسيژن، تزريقات و پانسمان براي دانشجويان، کارکنان و اعضاي هيات علمي بصورت رايگان انجام مي شود.

رئيس مرکز بهداشت، درمان و مشاوره دانشگاه در مورد خدمات مشاوره اي اين مرکز بيان داشت: در بخش مشاوره، هر روز از حضور مشاوران خبره در زمينه هاي تحصيلي، اختلالات خلقي و انجام آزمون هاي هوش و شخصيت و ... بهره گرفته مي شود و حضور مشاوران بصورت چرخشي در خوابگاه هاي دانشجويي (هر خوابگاه حداقل 3 شب در هفته) نويدي ديگر براي دانشجويان عزيز است.

خانم دکتر آزادي، درباره کارگاه هاي برگزار شده، گفت: از ابتداي مهر ماه تاکنون شش کارگاه با موضوعات متنوع در زمينه هاي مختلف براي دانشجويان برگزار گرديد و همچنان در نظر است هر ماه حداقل سه  کارگاه برگزار شود.

وي افزود: همچنين کارگاه هايي از قبيل روان پويشي کوتاه مدت براي روانشناسان و علاقمندان با هزينه هاي کم و ارائه گواهي نامه معتبر برگزار گرديد و بزودي نيز کارگاه آموزش درمان شناختي رفتاري برگزار خواهد شد که اين فعاليت در راستاي درآمد زايي دانشگاه مي باشد.

رئيس مرکز بهداشت، درمان و مشاوره دانشگاه، درباره فعاليت کانون ها و کميته هاي وابسته به اين مرکز، بيان داشت:  کانون هاي همياران سلامت و بهداشت و کميته مددکاري در اين مرکز فعال هستند و تعداد زيادي از دانشجويان در اين سه مرکز فعاليت دارند که کانون بهداشت در حال برگزاري انتخابات مي باشد.

خانم دکتر آزادي، خاطرنشان کرد: در سال جاري همچنين طرح سيماي زندگي دانشجويان يا به عبارتي سبک زندگي دانشجويي از منظر رواني، اجتماعي، معنوي، بهداشتي، تحصيلي و اوقات فراغت اجرا شد و در ارتقاء جايگاه مرکز بهداشت دانشگاه تأثير داشت.

رئيس مرکز بهداشت، درمان و مشاوره دانشگاه در پايان نيز از تلاش شبانه روز کارکنان مرکز بهداشت، درمان و مشاوره تشکر و قدرداني نمودند و از حمايت هاي همه جانبه رياست محترم دانشگاه و معاون محترم پشتيباني و منابع انساني و همچنين معاون محترم دانشجويي قدرداني نمودند.a