تیم فوتسال دانشجویان دختر دانشگاه ایلام موفق به کسب عنوان نایب قهرمانی مسابقات فوتسال دانشجویان سراسر کشور گردید

تیم دانشجویان دانشگاه ایلام عنوان نایب قهرمانی مسابقات فوتسال دانشجویان دختر دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی سراسر کشور را از آن خود کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، مسابقات فوتسال قهرمانی دانشجویان دختر دانشگاه‏‌ها و موسسات آموزش عالی سراسر کشور به میزبانی دانشگاه گیلان برگزار شد و در پایان تیم فوتسال دانشجویان دانشگاه ایلام بعنوان نایب قهرمانی دست یافت.

در این مسابقات خانم ها کوثر عنبری و حدیث بساط شیر از تیم دانشگاه ایلام به ترتیب به عنوان فنی ترین بازیکن و خانم گل مسابقات انتخاب شدند.

این رقابت‌ها با حضور 14 تیم از دانشجویان دختر دانشگاه‌‏ها و موسسات آموزش عالی کشور به مدت یک هفته به میزبانی دانشگاه گیلان برگزار شد.