مهلت ثبت نام جشنواره منطقه ای اختراعات و ابتکارات رویش زاگرس و زردکوه تا 10 آذرماه تمدید شد

مهلت ثبت نام جشنواره منطقه اي اختراعات و ابتکارات رويش زاگرس و زردکوه تا 10 آذرماه تمديد شد

به گزارش روابط عمومي دانشگاه، با توجه به برگزاري برنامه هفته پژوهش و فناوري در هفته آخر آذرماه سال جاري؛ جشنواره منطقه اي اختراعات و ابتکارات رويش زاگرس و زردکوه در تاريخ 28 و 29 آذرماه برگزار مي گردد.

جشنوار? منطقه اي اختراعات و ابتکارات رويش زاگرس و زردکوه به همت بنياد نخبگان استان ايلام و با همکاري دانشگاه ايلام با هدف شناسايي، هدايت و حمايت اخترعات برگزيده و تسهيل مسير تجاري‌سازي تا رسيدن به نقط? توليد انبوه و ثروت‌آفريني و با حضور مخترعين استان‌هاي کردستان، کرمانشاه، لرستان، همدان، اصفهان، چهارمحال­‌و‌بختياري، قم، مرکزي و يزد طي روزهاي 28 و 29 آذرماه سال جاري برگزار مي‌شود.

اين جشنواره در هفته پژوهش و طي روزهاي 28 و 29 آذرماه سال جاري در دانشگاه ايلام برگزار مي ‌شود. متقاضيان مي‌توانند تا 10 آذرماه براي حضور در اين جشنواره ثبت ‌نام کنند.

علاقه مندان مي توانند جهت کسب اطلاعات بيشتر و ثبت نام به وبگاه بنياد نخبگان استان به نشاني ilam.bmn.ir  مراجعه و يا با شماره 08432242000 تماس حاصل نمايند.