کارگاه تخصصی آموزش بهره وری در تعاونی های عشایری در دانشگاه برگزار گردید

کارگاه تخصصی آموزش بهره وری در تعاونی ­های عشایری با حضور 60 نفر از مدیران عامل اتحادیه تعاونی های امور عشایری استان های خوزستان، چهارمحل و بختیاری، اصفهان و ایلام در دانشگاه برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، مدیریت برنامه، بودجه و تحول اداری و بهره وری در سال 1397 اقدام به برگزاری پنج دوره کارگاه آمو.زشی برای ادارات و سازمان های استان نموده است و در این راستا کارگاه تخصصی آموزش بهره وری در تعاونی­ های عشایری با حضور دکتر سلاورزی، سرپرست مدیریت برنامه، بودجه، تحول و بهره وری دانشگاه و 60 نفر از مدیران عامل اتحادیه تعاونی های امور عشایری استان های خوزستان، چهارمحل و بختیاری، اصفهان و ایلام رزهای سه شنبه و چهارشنبه هفته گذشته در  محل سالن فرزانگان برگزار گردید.

در این کارگاه، دکتر سلاورزی، سرپرست مدیریت برنامه، بودجه، تحول و بهره روی دانشگاه، ضمن خیرمقدم به میهمانان و حاضرین در این کارگاه، با تأکید بر لزوم آموزش مفاهیم بهره وری در تعاونی ها در شرابیط کنونی کشور و اهمیت جایگاه تعاونی ها بعنوان یکی از بخش های سه گانه اقتصادی ایران، در کنار بخش دولتی و خصوصی، بویژه در جامعه عشایری کشور بعنوان یکی از اقشار تأثرگذار در سربلندی کشور به حوزه های سیاسی و اقتصادی تأکید نمودند.

در ادامه دکتر نعمت الله شیری و خانم دکتر مژگان خوشمرام از گروه کارآفرینی و توسعه روستایی به تدریس پرداختند.