ایده علمی استادیار دانشگاه بعنوان ایده برتر در دومین جشنواره دانشمندان و اندیشمندان جوان برگزیده شد

ايده علمي استاديار دانشگاه بعنوان ايده برتر در دومين جشنواره دانشمندان و انديشمندان جوان برگزيده شد

ايده علمي دکتر مهدي حيدري استاديار دانشکده کشاورزي، بعنوان ايده برتر در دومين جشنواره دانشمندان و انديشمندان جوان برگزيده شد.

به گزارش روابط عمومي، ايده علمي دکتر مهدي حيدري مدير گروه آموزشي جنگل و مرتع و خانم مهري خسروي دانشجوي دکتري تحت راهنمايي ايشان با عنوان «توليد کودزيستي براي ارتقاي خصوصيات مرفوفيزلوژيک بلوط ايراني» با همکاري ارزنده دکتر عليخاني و دکتر مصلح اراني اساتيد محترم دانشگاه تهران و يزد در دومين جشنواره دانشمندان و انديشمندان جوان از بين 547 ايده به عنوان يکي از ايده هاي برتر گروه علوم زيستي اين جشنواره برگزيده شد.

اين جشنواره با مشارکت پارک علم و فناوري دانشگاه تهران و بنياد نيکوکاري جميلي زير نظر وزارت علوم، تحقيقات و فناوري در آذر ماه سال جاري برگزار شد.

اين طرح با هدف توليد کودزيستي براي ارتقاي خصوصيات مرفوفيزلوژيک بلوط ايراني در شرايط تنش خشکي طراحي شده است.

دکتر حيدري ابراز اميدواري کرد در حال حاضر مراحل اوليه اين پروژه علمي در حال انجام است و اميد است با حمايت دانشگاه اجرايي و به توليد محصول دانش بنيان منجر شود.