مدیرکل برنامه، بودجه و تشکیلات وزارت علوم فردا مهمان دانشگاه ایلام خواهد بود

دکتر رستگاري مديرکل برنامه، بودجه و تشکيلات وزارت علوم روز اول بهمن ماه مهمان دانشگاه ايلام خواهد بود.

به گزارش روابط عمومي، دکتر سلاورزي مدير برنامه، بودجه و تشکيلات دانشگاه ايلام و دبير منطقه پنج با اعلام اين خبر، بيان داشت: دکتر رستگاري مديرکل برنامه، بودجه و تشکيلات وزارت علوم به منظور شرکت در جلسه مديران برنامه و بودجه منطقه پنج و بازديد از پروژه هاي عمراني در دست احداث دانشگاه ايلام، فردا وارد ايلام مي شود.

دکتر سلاورزي، در مورد اهداف برگزاري اين نشست، گفت: بحث و بررسي در خصوص مدل تعيين و توزيع بودجه دانشگاه هاي کشور، لزوم پي گيري و اجراي برنامه هاي عملياتي، تأکيد بر تدوين برنامه جامع نيروي انساني و بحث و تبادل نظر در خصوص بودجه ريزي عملياتي و برنامه ريزي عملياتي از جمله اهداف برگزاري اين نشست است.

گفتني است مديران برنامه و بودجه دانشگاه هاي لرستان، رازي، صنعتي کرامنشاه و آيت الله بروجردي  در اين نشست حضور خواهند داشت.