حضور اولین دانشجوی دکتری خارج از کشور جهت گذراندن فرصت مطالعاتی در دانشگاه ایلام

حضور اولين دانشجوي دکتري خارج از کشور جهت گذراندن فرصت مطالعاتي در دانشگاه ايلام

خانم هليله فياض دانشجوي دکتري رشته حقوق نانو تکنولوژي دانشگاه ملي مالزي (UKM) بعنوان اولين دانشجوي دکتري خارج از کشور جهت گذراندن فرصت مطالعاتي در دانشگاه ايلام حضور يافت.

به گزارش روابط عمومي دانشگاه، در راستاي عملياتي شدن تفاهم نامه منعقده في مابين دانشگاه ايلام و دانشگاه هاي کشور مالزي، خانم هليله فياض دانشجوي دکتري رشته حقوق نانو تکنولوژي دانشگاه ملي مالزي (UKM)، بعنوان اولين دانشجوي دکتري خارج از کشور به راهنمايي دکتر پرويز باقري استاديار حقوق دانشکده ادبيات و علوم انساني، جهت گذراندن دوره فرصت مطالعاتي در دانشگاه ايلام حضور يافت.

خانم هليله فياض علاوه بر جمع آوري داده هاي پژوهشي، با دکتر علي اکبري رئيس دانشگاه، دکتر مهديزاده معاون پژوهش و فناوري، دکتر ياري رئيس دانشکده ادبيات و علوم انساني، اساتيد و دانشجويان دانشکده ادبيات ديدار و به بحث و تبادل نظر پرداختند.

همچنين پروفسور لطيف مدير بخش تمدن و ميراث  دانشگاه اسلام (UIM) و همسر خانم هليله فياض که ايشان را همراهي مي کرد، با دکتر علي اکبري رئيس دانشگاه ملاقات و گفتگو کرد.

دکتر علي اکبري پس از خوشامدگويي به پروفسور لطيف و ، با اشاره به ديدار هيأت پوتراي مالزي در سال 96 از دانشگاه ايلام و سفر خود به کشور مالزي و ديدار از سه دانشگاه پوترا UPM، دانشگاه فن آوري UTM  و  دانشگاه  ملي UKM ، بر عزم جدي دانشگاه ايلام براي توسعه همکاري با دانشگاه هاي کشور مالزي و آمادگي براي همکاري و انعقاد تفاهم نامه با دانشگاه اسلام (UIM) تأکيد کرد و خواستار برگزاري کارگاه مشترک، اجراي طرح هاي تحقيقاتي مشترک و تبادل استاد و دانشجو بين دو دانشگاه شد.

در اين ديدار پروفسور لطيف با ابراز خرسندي به جهت حضور در دانشگاه ايلام، از توسعه همکاري دانشگاه ايلام و دانشگاه اسلام (UIM) اظهار خوشوقتي نمود و از پيشنهادات دکتر علي اکبري استقبال کرد.