تشریح جزئیات ثبت نام پذیرفته شدگان رشته های نیمه متمرکز سال 1397 دانشگاه ایلام

ثبت نام پذيرفته شدگان رشته هاي نيمه متمرکز سال 1397  دانشگاه ايلام در روزهاي شنبه و يکشنبه 29 و 30 دي ماه انجام مي گيرد.

به گزارش روابط عمومي، دکتر محسن توکلي مديرکل آموزشي دانشگاه، درباره روند ثبت نام پذيرفته شدگان رشته هاي نيمه متمرکز سال 1397، بيان داشت: بر اساس برنامه ريزي انجام شده، ثبت نام پذيرفته شدگان نيمه متمرکز سال 1397 دانشگاه ايلام در روزهاي شنبه و يکشنبه 29 و 30 دي ماه در محل اداره کل آموزش دانشگاه انجام خواهد شد.

دکتر توکلي افزود: كليه ي پذيرفته شدگان موظفند،  با مراجعه به آدرس محل ثبت نام، نسبت به ثبت نام و تحويل مدارك خواسته شده اقدام نمايند و از اين عزيزان خواستارم براي رفاه حال خود و همراهان از مراجعه در غير از زمان هاي اعلام شده خودداري نمايند.

مديرکل آموزشي دانشگاه، درباره مدارک درخواستي براي ثبت نام، گفت: اصل و کپي مدرک پيش دانشگاهي و ريزنمرات پيش دانشگاهي، اصل و کپي مدرک ديپلم و ريزنمرات دوره متوسطه( کارنامه 102 واحدي)، کپي تمام صفحات شناسنامه و کارت ملي،  12 قطعه عکس، قبض پستي ارزش تحصيلي پيش دانشگاهي (لازم است دانشجو قبالً جهت اخذ اين رسيد پستي به دفاتر پيشخوان دولتي در شهر خود يا شهر محل قبولي مراجعه نمايند)، اصل و کپي کارت پايان خدمت يا معافيت يا دفترچه آماده به خدمت براي آقايان (يا هر مدرک ديگر که نشان دهنده وضعيت نظام وظيفه باشد) و کپي صفحه اول دفترچه بيمه درماني (درصورت دارا بودن)اعم از خدمات درماني و تامين اجتماعي از جمله مدارک ثبت نام است.