بازدید رئیس دانشگاه از نوزدهمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهش، فناوری و فن بازار کشور

بازديد رئيس دانشگاه از نوزدهمين نمايشگاه دستاوردهاي پژوهش، فناوري و فن بازار کشور

رئيس دانشگاه در نوزدهمين نمايشگاه دستاوردهاي پژوهش، فناوري و فن بازار کشور حضور يافت و از غرفه پارک علم و فناوري ايلام در اين نمايشگاه بازديد کرد.

به گزارش روابط عمومي دانشگاه، دکتر علي اکبري رئيس دانشگاه، صبح امروز در نوزدهمين نمايشگاه دستاوردهاي پژوهش، فناوري و فن بازار و ششمين نمايشگاه تجهيزات و مواد آزمايشگاهي ساخت ايران که در تاريخ 3 الي 6 دي ماه 97 در نمايشگاه بين‌المللي تهران برگزار مي شود، حضور يافت و از غرفه پارک علم و فناوري ايلام در اين نمايشگاه بازديد کرد.

دکتر علي اکبري در اين بازديد با ابراز خرسندي از وضعيت غرفه پارک علم و فناوري ايلام در نمايش محصولات فناورانه و دانش بنيان، ابراز اميدواري کرد روند کنوني توسعه شرکت هاي دانش بنيان که با اهتمام دانشگاه ايلام روند راه اندازي آنها در استان ايلام بومي شده است، همچنان ادامه يابد و استان ايلام جايگاه خوبي را در سطح کشور در اين زمينه کسب نمايد.