پس از 46 سال محقق گردید؛ حل و فصل اختلافات ملکی دانشگاه ایلام و مالکین مشاعی سنددار

در ادامه موفقيت هاي دانشگاه ايلام، پس از 46 سال و با رايزني و اهتمام رئيس محترم دانشگاه، حل و فصل اختلافات ملکي دانشگاه ايلام و مالکين مشاعي سنددار محقق گرديد.

به گزارش روابط عمومي، دکتر پرويز باقري مشاور رئيس و مدير حقوقي دانشگاه، با اعلام اين خبر بيان کرد: با پي گيري ها و تلاش هاي رياست باکفايت دانشگاه و اهتمام دفتر حقوقي، دانشگاه ايلام و مالکين مشاعي سنددار با انعقاد تفاهم نامه اي به اختلافات ملکي 46 ساله خود خاتمه دادند.

مشاور رئيس و مدير حقوقي دانشگاه، افزود: از بدو تأسيس  دانشگاه ايلام تاکنون، موضوع اختلاف با مالکين مشاعي سنددار، هميشه يکي از دغدغه هاي اصلي  بوده و بالطبع از مأموريت هاي اساسي دفتر حقوقي دانشگاه نيز بوده، که اين مهم در نهايت با لطف خدا و  با درايت، پي گيري، رايزني و همراهي دکتر علي اکبري رئيس محترم و بخش هاي مختلف دانشگاه از جمله مديريت طح هاي عمراني حل و فصل گرديد.

دکتر باقري، اضافه کرد: مديريت حقوقي دانشگاه ايلام لازم مي داند، از تلاش هاي مدير قبلي اين دفتر و کليه عزيزاني که دلسوزانه در راستاي حل مشکل مذکور و ساير مسائل دانشگاه همت داشته اند و در تسريع و تسهيل آن تلاش نموده اند، تشکر و قدرداني نمايد.

مشاور رئيس و مدير  حقوقي دانشگاه، تأکيد کرد: حل و فصل موضوع املاک دانشگاه، راه را براي مستند سازي بقيه املاک هموار ساخته و ان شاء الله در آينده ي نزديک، ضمن فراغت از کليه مزاحمت هاي ناخواسته، طرح دعاوي غير ضروري مرتفع و امکان اخذ سند مالکيت کليه املاک دانشگاه ايلام فراهم خواهد گرديد.