نشست تخصصی بررسی چالش‌های رسوب سد ایلام در دانشگاه برگزار گردید

نشست تخصصي بررسي چالش‌هاي رسوب سد ايلام  در دانشگاه برگزار گرديد

نشست تخصصي بررسي چالش‌هاي رسوب سد ايلام  با چهار سخنراني علمي در دانشگاه برگزار گرديد.

به گزارش روابط عمومي، با پيگيري و هماهنگي‌هاي بعمل آمده توسط دفتر ارتباط با صنعت و جامعه دانشگاه،  نشست تخصصي بررسي چالش‌هاي رسوب سد ايلام با سخنراني دکتر رستمي‌نيا استاديار دانشگاه و رئيس دانشکده کشاورزي، دکتر حاجي کريمي  دانشيار دانشگاه و دبير نشست، مهندس عبدالسلام پيري معاون سازمان آبخيزداري و منابع طبيعي استان ايلام و مهندس صادق عليمرادي کارشناس شرکت آب منطقه‌اي ايلام و با حضور با حضور دکتر مسعود بازگير  مدير پژوهش و فناوري دانشگاه، جمعي از اساتيد و کارشناسان دستگاه‌هاي اجرايي استان در محل سالن فرزانگان برگزار گرديد.

در ابتداي اين نشست، دکتر حاجي کريمي، دبير نشست ضمن خوشامدگويي به مهمانان و حاضرين در جلسه به ارائه سخنراني خود در موضوع رسوب سد ايلام پرداختند و اظهار داشت: سد ايلام به عنوان يک منبع استراتژيک تامين‌کننده آب شرب نيمي از جمعيت شهر ايلام، تامين آب شرب شهرستان ملکشاهي و تامين آب اراضي پايين دست شهرستان مهران است و از سوي ديگر با توجه به کاهش حجم مخزن سد با ورود سالانه بيش از يک ميليون متر معکب رسوب به داخل آن، نيازمند توجه بالاي مسئولين دستگاه هاي اجرايي ذي‌ربط است که متأسفانه با وجود دادن هشدارهاي لازم از سوي اساتيد دانشگاه مورد بي توجهي قرار گرفته است.

در ادامه، مهندس عبدالسلام پيري معاون سازمان آبخيزداري و منابع طبيعي استان ايلام، با ارائه سخنراني خود به اقدامات صورت گرفته توسط اداره منابع طبيعي و آبخيزداري استان اشاره  نموده و راهکارهايي را جهت مقابله با موضوع رسوب سد ارائه کردند.

سپس دکتر رستمي‌نيا استاديار دانشگاه به عنوان سخنران سوم نشست به بيان دغدغه‌هاي خود در موضوع رسوب سد پرداخته و آن را به عنوان يک مرگ تدريجي، نيازمند توجه بيش از پيش مسئولين دانسته و همت جمعي ارگان‌هاي ذي‌ربط و بسيج امکانات و مردم در جهت رفع مشکل را خواستار شدند.

در ادامه مهندس عليمرادي کارشناس شرکت آب منطقه‌اي ايلام به عنوان ديگر سخنران مدعو، ضمن اشاره به تاريخچه و موقعيت جغرافيايي سد ايلام و مسائل مربوط به آن به بيان اقدامات صورت گرفته توسط شرکت آب منطقه‌اي در حوزه سد ايلام پرداختند. پيدا کرد و در پايان، دکتر حاجي کريمي به جمع‌بندي مطالب مطرح شده پرداخت و عنوان نمودند با توجه به اتفاق نظري که بين حاضرين وجود دارد بيانيه‌اي به عنوان خروجي اين نشست تهيه خواهد شد و به عنوان نسخه علاج بيماري سد ايلام در اختيار دستگاه‌هاي اجرايي ذي‌ربط قرار داده مي‌شود.